Realisaties

Container concepts Sporzaproject Container concepts Sporzaproject Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts

 

Wij zijn gesloten van 23/12 tem 3/1.

Tijdelijke of permanente oplossingen

Budé staat gekend om zijn containeroplossingen op maat. Zowel op het vlak van wonen, maar zeker op professioneel vlak hebben we ons vakmanschap bewezen. Zowel voor tijdelijke projecten als voor permanente gebouwen werkten we enkele mooie realisaties uit.

Lees meer


Voorstelling

Budé is de containerspecialist bij uitstek. Ben je op zoek naar een container om in te werken, te wonen, voor opslag, beurzen en evenementen? Of als veilige overkapping voor installaties? Dan vind je bij Budé ongetwijfeld de oplossing. We leveren een grote hoeveelheid aantrekkelijk geprijsde kant-en-klare oplossingen, maar hét uithangbord blijft maatwerk op vraag van de klant.

Lees meer


Verhuur

Op zoek naar een tijdelijke containeroplossing? Ook dan kan je bij Budé terecht. Met meer dan 900 units, een klantgerichte service en een professioneel team vinden we de container voor jou.

Lees meer