Aanbod

Werken

Budé staat gekend om zijn containeroplossingen op maat. Zowel op het vlak van wonen, maar zeker op professioneel vlak hebben we ons vakmanschap bewezen. Zowel voor tijdelijke projecten als voor permanente gebouwen werkten we enkele mooie realisaties uit. Dat kan gaan van een werfkeet of een containerkantoor of -klas bij verbouwingen tot een origineel pop-up concept of een permanent kantoorgebouw.

Tijdelijke containers

Al ruim 30 jaar werkt Budé kwalitatieve concepten uit, ook al dienen deze slechts als tijdelijke tussenoplossing. Hierbij heeft de klant telkens de keuze tussen twee opties: een kijkje nemen in ons uitgebreid verhuuraanbod of kiezen voor ons maatwerk. Bij deze laatste optie worden de containers steeds ontwikkeld in heel nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Referenties van onze tijdelijke containers vind je in alle sectoren. Onze stevige, inbraakwerende werfcontainers hebben al plaats geboden aan honderden mensen om te vergaderen, schaften of zich te wassen en om te kleden. Voor KBC, ING en Bpost bouwde Budé meer dan 100 tijdelijke kantoor- en bankunits, inclusief geldautomaten, kluizen, datasystemen, kogelwerend glas en marmeren afwerking. Maar ook als tijdelijke leslokalen, tijdens de bouw of renovatie van scholen, zijn de units van Budé uitermate geschikt. Zelfs cabinebouw behoort tot de mogelijkheden. Zo ontwikkelde Budé al hittewerende RVS kraancabines voor de staalindustrie en innovatieve onderkomens voor de offshoremarkt.


Permanente oplossingen

Hier is maatwerk onze sleutel tot een succesvol project. Al dan niet in samenwerking met je eigen architect werkt Budé concepten uit die niet alleen praktisch, maar ook esthetisch uitblinken. Dat kan gaan van projecten die we installeerden in een bestaand gebouw tot en met de realisatie van permanente kantoorgebouwen. Hierbij zijn onze containeroplossingen een perfect alternatief voor de traditionele bouwmethodes. Een korte realisatietermijn, onmiddellijk instapklare gebouwen en ontelbare mogelijkheden bij de inrichting. Je kan zowel voor een simpele als een high-end uitrusting met vloerverwarming kiezen. Ons vakmanschap en de jarenlange ervaring maakt dat we er telkens weer in slagen om jouw wensen te vertalen in een architecturale oplossing zoals we dat bij referentieprojecten zoals AB Inbev en Machiels Building Solutions deden.


 

Tijdelijke containers


Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts

Permanente oplossingen


Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts Container concepts