Aanbod

Wonen

Op zoek naar een container als leefruimte? Om te werken, ontspannen of van de tuin te genieten? Budé zorgt ervoor, van basic tot high-end. Wij zoeken samen met jou naar de meest geschikte oplossing voor jouw specifieke wensen.

Ideaal voor bijgebouwen

Plan je een bijgebouw zoals een poolhouse of buitenkeuken? Denk je eerder in de richting van een kangoeroe- of zorgwoning? Of droom je van een vakantiewoning? Dan ben je bij Budé aan het juiste adres!

Onze containeroplossingen geven je alle architecturale vrijheid, zijn snel geplaatst én tot in de puntjes afgewerkt. Bovendien hoeft voor een bijgebouw tot 40 m² geen bouwvergunning aangevraagd te worden. Wil je toch iets groters? Dan begeleidt Budé je bij het verkrijgen van de nodige vergunningen en de technische aspecten.Architecturaal uitdagend

Met de containers van Budé krijg je een architecturaal antwoord op je vraag naar bijkomende leefruimte. Geen standaardoplossing, maar een ontwerp op maat. Aan jou de keuze of je liever werkt met een eigen architect of met de architect van Budé.

 

Energiezuinig

De containers van Budé zijn afgelast en dus wind- en waterdicht. Indien vereist voor een bouwaanvraag, kunnen de containers van Budé zelfs voldoen aan het strengste E-peil.

Plug & play ...

Onze containers zijn een perfect afgewerkt kant-en-klaar geheel dat snel geleverd kan worden. Naast een degelijke isolatie en architecturale vrijheid bij het ontwerpen van je container profiteer je bij Budé ook van het “Plug & play”-concept. Geen gedoe bij de aansluiting. Alles wordt vooraf in ons atelier ingebouwd: nutsleidingen, elektriciteit, verwarmingstoestellen, … Jouw garantie op onmiddellijk leefcomfort. Snel en comfortabel!

... of zelf een handje toesteken?

Wil je niet alles aan Budé overlaten, maar steek je graag zelf een handje toe? Geen probleem. Budé levert een wind- en waterdicht geheel. Aan jou de keuze: Verzorg zelf een deel of de volledige inrichting van je container, van vloerafwerking tot verlichting.

Helemaal overtuigd? Dan hebben we nog maar één vereiste: een goede bereikbaarheid van de locatie waar je jouw container wil plaatsen. Al dan niet met behulp van een kraan moeten onze containers in één geheel geplaatst kunnen worden. Twijfel je of jouw locatie hieraan voldoet? Neem dan contact op met ons team.

quots Budé kiest steeds voor totaaloplossingen die reiken van het ontwerp over de bouwaanvraag tot de plaatsing en het moment waarop jij volop kan genieten.