Voorstelling

Budé is de containerspecialist bij uitstek. Ben je op zoek naar een container om in te werken, te wonen, voor opslag, beurzen en evenementen? Of als veilige overkapping voor installaties? Dan vind je bij Budé ongetwijfeld de oplossing, standaard of op maat. Zowel nieuw als tweedehands.

Huren

Sinds 2007 biedt Budé ook een succesvolle huurservice. Op het terrein van 8 ha vind je een groeiend aanbod van ondertussen ruim 900 containers. Zo kan je flexibel inspelen op wisselende behoeften!

Maatwerk

Budé levert een grote hoeveelheid aantrekkelijk geprijsde kant-en-klare oplossingen, maar hét uithangbord blijft maatwerk op vraag van de klant. Vind je op deze website niet onmiddellijk wat je zoekt, geef ons dan een seintje op info(at)bude.be of bel op 089/758 271.

De leuze van Budé is niet voor niets ijzersterk in maatwerk ...

Budé is VCA gecertificeerd en kan daardoor werken op werven en in bedrijven met een hoog veiligheidsrisico.

 

Awards

Budé staat sinds jaren bekend om zijn maatwerk, in functie van de behoeften van de klant. Die visie, gecombineerd met doorgedreven ervaring op alle terreinen, van containerbouw tot inrichting en ingebruikstelling, leidde al tot talloze unieke projecten waaronder de rijdende beursstand voor verlichtingsfabrikant Kreon en het Duitse Klöpferholz. Hiervoor kreeg Budé een nominatie voor de Staalbouwprijs (2006), de Red Dot Design Award (2008), de ADAM Award (Oostenrijk, 2010) en de Designpreis Der Bundesrepublik Deutschland (2012).

Prestigieuze awards als prachtige erkenning voor de door Budé geleverde kwaliteit!

Budé Awards